המלצה לפעולה ע"פ MRI

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

07/09/2014 | 22:14 | מאת: עמית

שלום להלן פענוח MRI מחודש יולי השנה L4-L5 פרוטרוזיה דיסקלית אחורית אמצעית ויותר ימנית עם לחץ על השק התקלי ועל השורשים L5 בתעלה ,יותר מימין. L5-S1 בלט שטוח של האנולוס עם מגע בשק התקלי ובשורשים L5 בפורמינות. בשנה האחרונה ישנה החמרה במצב וההתקפים באים בתכיפות רבה בערך כל חודש אני מושבת לשבוע לכל הפחות אשמח לקבל המלצה לגבי אופן הטיפול במצבי

אם מדובר בכאבי גב תחתון, ממליץ על טיפול שמרני, התעמלות לחיזוק שרירי גב תחתון כולל שחייה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק