היצרות ופריצות דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

09/08/2014 | 16:24 | מאת: ישראל

שלום...מזה כשנה אני סובל מבעיות גב קשות בבדיקת mri ..: בלט דיסק מרכזי עם לחץ על השק הדורלי D10 -D11 ... 4L-5L - פריצת דיסק מרכזי עם לחץ על השק הדורלי עם היצרות התעלה. עם היצרות הרצסים והצעבות הפסטים. עם התעבות ליגמנטום פלבום. מרווח L5-S1 - פריצת דיסק לטרלית משמאל עם לחץ על השק ועל השורש משמאל... 12D-11D - בלט דיסק מרכזי דיפוזי עם שינויים ניווניים במפרקים הבין חולייתיים. לסיכום: פריצות הדיסק המצויינות לעיל עם לחץ על השק הדורלי. עלי לציין שעשיתי עד כה זריקה אפידורלית שעזה לי שבועיים בלבד ואני עומד לעשות אחת נוספת השבוע.. במידה וגם זה לא יעזור האם ישנן פתרונות נוספים או שחייב לבצע ניתוח...האם עובד עם משרד הביטחון? אודה לצשובתך. ישראל רומנו

שלום רב, תנסה עוד זריקה, אם לא ישפר משמעותית, לבצע MRI ולהבדק לצורך החלטה על ניתוח.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק