פעמונית 8 הרצליה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

09/08/2014 | 12:15 | מאת: דינה

....הכוונה בחמישים אחוז לא בסדר היא: כאב גב תחתון חזק שלא מאפשר להתיישר,כאב חד באזור ירך לטרלית עליונה בכל קימה מישיבה לעמידה,קושי להתכופף ללא כאב חד בגב תחתון ...הגבלה בתפקוד בבית ובעבודה.הכאב לא פג למרות תרגול ,חימום,קרור,טנס.טיפות אופטלגין מקלות זמנית כמובן. אני רוצה להפטר סופית מהמגבלה הזו.האם ניתוח יחזיר אותי לתפקוז מלא? מה שנקרא,כאילו לא קרה כלום,או שגם לאחריו יהיו שאריות כאב ומגבלות?

שלום רב לך, כעקרון כל עוד יש מגמת שיפור ממתינים. במידה ואין יותר שיפור ואיכות החיים אינה מקובלת יש לשקול ניתוח. ניתוח לא יתן לך גב חדש אך יכול לשפר איכות חיים.

12/08/2014 | 23:06 | מאת: דינה

תודה רבה :)

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק