בעיות עצביות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

27/07/2014 | 21:17 | מאת: מיכל

הי, אני אחרי התקף של פריצת דיסק, חוזרת לתפקד, מצליחה ללכת ללא בעיה, ישיבה קצת קשה אבל גם משתפר, מדי פעם לחץ בגב אבל לא משהו נורא. ההטבה ארעה לאחר זריקת אפידורל תחת סיטי, הבעיה היא שיש חלקים ברגל שעדיין כואבים וגם פגיעה עצבית קלה שלא משתפרת, האם זו סיבה מספיקה לנתח? או עצם זה שאני מצליחה לחזור לשגרה אומר שאפשר לוותר על ניתוח בשלב זה? כיצד אפשר לדעת שהפגיעה העצבית לא תתרחב? כיצד אפשר לדעת שבכאבים ברגל הם עדיין משיכה של הגב ולא שרירים חלושים? סליחה על כל השאלות אודה למענה.

אם את מתפקדת ככל הנראה לא מומלץ לנתח. לתשובה מדוייקת יותר אחרי צפייה בצילומים.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק