פריצת דיסק עקשנית

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

25/07/2014 | 09:13 | מאת: סובלת

שלום דוקטור. אני סובלת כמה שנים מכאבים לאורך רגל שמאל עקב פריצה ב l4-5 מידי פעם יש רגיעה בכאבים אבל רוב הזמן אני שוכבת במיטה בלי יכולת לזוז מכאבים עזים, הזמנת אותי לניתוח ואני קוראת את ההודעות בפורום ומתרשמת שניתוח לא בהכרח פותר את הבעיה, האם הוא עלול להחמיר את מצבי? מהן הסיבות שניתוח לא עוזר? האם קורה שאנשים אחרי ניתוח חזרו לשגרת חיים נורמלית ונטולת כאב? אם כן, מהו אחוזם בהשוואה לכלל המנותחים? תודה על תשובותיך.

שבוע טוב. נכון, הניתוח לא נותן לך גב חדש, מי שלא משנה את טפסי ההתנהגות שלו סופו שיפול שוב, גם אחרי ניתוח יש להקפיד על דברים מסויימים ותחזוק הגב. הניתוח נועד למי שטיפול שמרני לא עזר ורמת תפקודו ירודה ביותר. יותר מ90 אחוז של מנותחים מרוצים מאוד מהניתוח ואומרים שזה הציל אותם. ההחלטה בסופו של דבר שלך.

26/07/2014 | 22:17 | מאת: סובלת

ה מצב כעת הוא שאני מרותקת למיטה בעקבות התקף ממש אכזרי, רק עם המורפיום אני מצליחה לנמנם קצת, האם יש אפשרות להקדים את הניתוח? קבעת לי ב 17.8 טרום.

לצערינו, בי"ח והמחלקה נמצאים בפגרת הקיץ ומספר הניתוחים מצומצם ומוגבל לניתוחי ראש דחופים ולחיילים פצועים.

08/08/2014 | 18:43 | מאת: סובלת

דוקטור, מה דעתך, יש שיפור קל בכאבים , אם כן עדיין לא מתפקדת, אבל דליפות שתן מידי פעם, האם זה תקין?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק