פריצת דיסק הקרנה לרגל

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

21/07/2014 | 06:42 | מאת: עודד

שלום רב, מזה מספר חודשים אני סובל מפריצת דיסק קשה בחוליות l5 s1, בחודש הראשון שכבתי ללא תזוזה עם משככי כאבים חזקים, לאחריו קבלתי זריקת אפידורל שלכאורה עזרה לי לעמוד בכאב אך לא החזירה לשגרה, מאז קבלתי עוד זריקה והמצב נראה בתהליך שיפור,שאלתי היא האם ניתן להסתמך על טיפול שמרני אפילו שעדיין אני מתקשה בפעילות ויש זרמים ברגל וחלקים טיפה רדומים בה? או האם במצב שהעצב ברגל פגוע אין מנוס מניתוח?

יתכן ואתה כבר חווה פגיעה עצבית וניתוח לא יהפוך את המצב ל 100% . ההחלטה על ניתוח משלבת אי יכולת לעמוד בסבל ונסיון למניעה פגיעה עצבית נוספת.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק