מועמד לניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

18/07/2014 | 02:43 | מאת: אברהם

שלום אני בן 35 , לפני כשנתיים עברתי ניתוח בl4l5 בעקבות בתמונת זנב הסוס ניתחו אותי מיידי דרך המיון וכשנתיים היה דיי בסדר , עשיתי במהלך כל השנתיים פיזאוטרפיה באופן סדיר ולא היה לי כאבי גב משמעותיים, או מגבלה בתנועה .נזהרתי לא להרים מעל 20 קילו. בחצי שנה האחרונה , ניהיה לי רדימות וחולשה ברגל שמאל - בעמידה על קצות האצבעות וחולשה בשריר שמתחת לברך בחלק האחורי - מחמיר מעט עם הזמן . Emg - לחץ על עצב. - אין לי כאבי גב משמעותיים. 2 רופאים המליצו לי לעבור ניתוח L4-L5

התמונות ששלחת אינן שלמות. יש לשקול בכובד ראש אם לנתח שוב מקרה כמו שלך, הבעייה יכולה לחזור גם אחרי הניתוח השני.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק