זיז גרמי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

16/07/2014 | 05:50 | מאת: יעל

שלום, מזה חודשיים אני סובלת מפריצת דיסק בחוליה l5 s1, לאחר 3 זריקות אפידורל וטרם חזרתי לתפקוד, בתוצאות הct האחרונות נצפתה פריצת דיסק לאחור ובפתח של הפורמן ימין עם זיז גרמי ניכר המלווה את הפריצה כך שנוצרת הצרות פורמינלית לימין, האם מצב זה מאפשר החלמה ללא ניתוח? האם ניתוח אנדרוסקופיה מתאים לתואר הבעיה?

יתכן וניתוח אנדוסקופי יתאים. הזיז הגרמי מעיד על תהליך ישן.

17/07/2014 | 22:49 | מאת: יעל

אני סובלת מזה חודשיים, מצליחה להתהלך ללא משככי כאבים, מתקשה לשבת, האם יתכן ואצליח להחלים ללא ניתוח? על אף הזיז גרמי?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק