ניתוח חוזר עקב פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

21/06/2014 | 21:15 | מאת: חמדה

עברתי ניתוח פריצת דיסק ב- L5-S1לפני 16 שנה , מאז אני סובלת מכאבים וכל שנתיים יש לי התקף כאבים קשה .הדיסק פרץ שוב באותו מקום וגם מעליו זמן קצר לאחר הניתוח. גם עכשיו אני נמצאת תחת כאבים קשים עד עתה נמנעתי מניתוח נוסף שכו הובהר לי שיהיה צורך בניתוח עם קיבוע. האם יש אפשרות לניתוח ללא קיבוע בשיטה שאתה מנתח על פיה ? האם כל ניתוח חוזר בטיפול בפריצת דיסק מחייב קיבוע ?

שלום רב, לא כל ניתוח פריצת דיסק חוזרת מחייב קיבוע. אצטרך לראות את ה MRI העדכני כדי לקבוע אם ניתן לבצע ניתוח אנדוסקופי.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק