בלט דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

06/06/2014 | 16:00 | מאת: בשארה דכור

שלום ד"ר דוידוביץ, אני מדביק הודעה ששלחתי לך קודם בתשובתך בפורם זה. "אובחן אצלי ב- צילום MRI בלט דיסק ואני מצטט "בלט FAR-LATERAL משמאל באותו גובה L3-L4 עם לחץ על השורש L4", בנוסף עברתי ניתוח דיסקטומיה באותו גובה לפני כ- 7 חודשים עקב פריצת דיסק, אבל הבלט היה לפני הניתוח ולט טופל בו. ברצוני לברר אם ניתוח אינדוקספי הינו אפשרי במצב הזה לשחרור הלחץ ופתרון הבעיה..? ניתן לטפל, השאלה אם יש צורך בכך" עניין האם יש צורך בתשובתך..? האם חוסר נירולוגי של נימול כאב וחולשה ברגל שמאל כתקופה של כמעט שנה עד היום מאז אירוע הפריצה מצריך ניתוח...? (עברתי כל טיפול שמרני שהומלץ לי לעשות).

בהחלט ניתן לבצע ניתוח אנדוסקופי לסוג כזה של פריצת דיסק. השאלה אם לא צברת נזק עצבי בתקופה זו, יתכן ולא כל הסימפטומים הפיכים.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק