פענוח MRI

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

05/06/2014 | 03:34 | מאת: roey

מודגמים שינויים ניוונים בגובה D12-D11 כביטוי לאפופיזיטיס? אולם באותו מרווח קיימת גם פריצת דיסק אשר גורמת ללחץ קשה על השק הדורלי ועל חוט השדרה וקיים גם מוקד מיאלופטי באותו גובה בעיקר מול D11. במרווח L4-L5 בלט דיסק מרכזי דיפוזי עם היצרות ורצסים והתעבות פסטים. במרווח L5-S1 בלט דיסק מרכזי מה דעתך ד"ר ?האם זה רציני? והאם זה יכול להחמיר? כרגע אני סובל מנימולים בשוקים וכ4בים בירכיים ובגב התחתון ? בדיקה נוירולוגית הראתה שיש לחץ של כל החוליות על העצבים.. מה אתה מציע? והאם יכולה להיות עוד החמרה? תודה רבה ושבוע טוב

אני מציע ניתוח, יתכן אנדוסקופי, לצורך בדיקה תקבע תור, בלינסון:03-9376666 פרטי-09-7737709

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק