פענוח CT

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

01/06/2014 | 13:36 | מאת: את

שלום רב, אני בת 57, סובלת מכאב גב וחולשה בכף רגל ימין,(נוטה כלפי מטה) בעקבות זאת נשלחתי לבדיקה הנ"ל. מהי משמעות תוצאת הבדיקה והאם יש בדיקות נוספות שכדאי לעשות לאור התוצאה? " ממצאי סריקה טומוגרפית ממוחשבת של עמוד שדרה מותני במנח אקסיאלי, כולל שיחזור: L4-L5 - בקע דיסק דיפוזי גורם ללחץ קל על שק הטקלי. היצרות פורמינות וורטברליות דו צדדי, יותר מימין. לא הודגמו בקעים דיסקיים ביתר הסריקה. המצב שלי מחמיר (תחושת הרדמות עוברת גם לרגל שמאל) תודה רבה ויום טוב

תגיעי לייעוץ בהקדם למנתח גב כדי לבצע MRI ולראות אם ניתוח יכול לעזור.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק