MRI צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

21/05/2014 | 11:57 | מאת: שאהין מוראני

שלום ד"ר. היה לי כאבים בצוואר בנוסף לעייפות מתמשכת וכאבי ראש ותחושת דגדוג עד כאב קל ביד שמאל עברתי MRI צווארי חןחהן התוצאה. המעבר הקרניו-צרביקלי נראה תקין. חוט השדרה הודגם כתקין רטרוליסזטיס של C3 ושל C4 ושינויים ניוונים ב- C3-C4 וב- C4-C5 מיצרים את הפורמינה הנוירלי של C4-C5 ויותר ב- C3-C4. שינויים ניוונים ב- C6-C7 מסוג MODIC 2. אין לראות ממצא פתלוגי נוסף. אבקשך לקבל הסבר מה זה אומר וחשוב מכך מה היא חומרת המצב זה? האם יש דרך לטפל/לשמור על מה שקיים? ניתוח אפשרי? תודה מראש לתמיכה

נראה שהכיוון הוא פיזיותרפיה לחיזוק שרירי הצוואר. מדובר בשינויים ניווניים של הצוואר ולא נראה על פניו שמצריך ניתוח.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק