שלום רב עזרה בפיענוח ct

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

19/05/2014 | 15:58 | מאת: ofer

שלום שמי עופר עברתי תאונת עבוה לפניי כמה שנים עברתי כמה ניתוחים ביד עד לקטיעה של היד עקב crps לפניי חודשיים והוזרק לי אפידורל אחריי הניתוח לפניי כחודשיים התחילו כאביי גב תופת וזוהי התשובה שנרשמה לי--עדות למחלת sheuerman באיזור גבי תחתון ומותני עליון קיפוזיס קלה בגובה d11 d12 ארטרודיזיס חלקית במפרק ה s1 מימין בגובה d8 d7 לחץ בינוני על השק עקב פריצת דיסק וזיזים בגובה d11 d12 לחץ בינוני על השק עקב זיז מרכזי יתר הבדיקה תקינה בסיכום::סטיות שינויים נייוניים ולחץ על השק כמתואר אני מציין שמעולם לא עברתי ניתוח גב והעניין חדש לי לחלוטין אשמח לפיענוח ולהבין את הכתוב בתודה עופר

מדובר במחלה ניוונית של עמוד השדרה עם תמט של חולייה וכתוצאה היווצרות של קיפוזיס (מין גיבנת) . ברוב המקרים הטיפול הוא שמרני.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק