בקע דיסק...

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

18/05/2014 | 21:34 | מאת: ארז

שלום, בשנתיים האחרונות סובל מכאבים בגב התחתון עם השלכות לכאבים לאמצע הגב. עשיתי CT והתוצאה: L4-L5: בקע דיסקי מרכזי ולטרלי שמאלי גס עם לחץ על השק הטקלי והנקב השמאלי. שומן אפידוראלי משמאל מטושטש, מפרקים פצטלים והתעלה הספינלית הגרמית הודגמו ללא סטיות. L5-S1: בקע דיסקי מרכזי אחורי קל עם לחץ קל על השק הטקלי, שומן אפידוראלי שמור, מפרקים פצטלים והתעלה הספינלית הגרמית הודגמו ללא סטיות. מה זה אומר? האם המצב יותר חמור מפריצת דיסק?

יש לך בלט דיסק, ככל הנראה לא לניתוח. ממליץ על התעמלות מחזקת שרירי גב תחתון כגון שחייה...

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק