הרדמות בכף יד

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

17/05/2014 | 15:17 | מאת: דוד

עברתי תאונת דרכים שבו נפגעתי הן בצוואר ( לחיצת שוט לפי האורטפד ) וכן פגיעה ביד שמאל. מאז אני סובל מכאבים ונוקשות בצוואר ופגיעה רצינית בתפקוד היום יומי. כרגע שלחו אולי לmri צווארי שאעשה אותו בעוד 4 חודשים. כרגע הבעיה היא שאני סובל גם מהרדמות במהלך היום בכך יש שמאל וזה בנוסף לשאר הבעיות. עשיתי emg יד שבו תוצאה תקינה. יש emg שיכול לבדוק אם הבעיה של ההרדמות היא צווארית ואם כן איך קוראים לבדיקה זו ?? אדגיש ואומר שגם יש לי טניס אלבו ביד שמאל מהתאונה כך שאינני יודע מהיכן מגיע ההרדמות. אם יש עוד כיוון או בדיקה אשמח לשמוע? . מודע על תשובתך מראש.

לאור הפגיעה המורכבת וחשש לפגיעת עצבים פריפרית הייתי ממליץ שתלך לראות את ד"ר רוחקינד באיכילוב (מחלקה נוירוכירורגית), מומחה לעצבים היקפיים.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק