לאחר ניתוח למיניקטומיה דחוףףףףףףףףףףף

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

19/05/2014 | 08:12 | מאת: רמי

אני בן 38 , לפני שנה וחצי עברתי ניתוח למיניקטומיה בחוליות l5s1 וזה לאחר איבוד תחושה בכף רגל שמאל, מאז הניתוח היה שיפור קל בתחושה אולם אחרי מספר חודשים עברתי mri שהראה כי הדיסק פרץ שוב באותו גובה. הכאבים מתעצמים מאז ממש יש לי כל הזמן נימולים מתחת לברך וכף הרגל בישיבה , עמידה ואפילו בשכיבה . מה עלי לעשות האם צריך לעבור ניתוח נוםף האם זה כדאי בכלל איזה ניתוח צריך לעבור אני ממש מוטרד ואיני יודע מה לעשות, האם עלי לעשות ניתוח במידי ואם לא מתי צריך לדאוג איזה סימנים צריכים להופיע על מנת לעשות ניתוח לציין כי יש לי גם חולשה שהייתה לפני הניתוח הראשון אבל עדיין אין לי איבוד תחושה. מבקש עזרה.

ההתלבטות שלך היא של רבים. אם אמנם פריצת הדיסק משמעותית והלחץ על השורש מהותי, יש לשקות ניתוח חוזר שיכול להיות אנדוסקופי או ניתוח קונוונציונאלי עם קיבוע.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק