פריצת דיסק עמוד שדירה צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

18/05/2014 | 17:02 | מאת: שני

CT מחודש 2.4.14 C3C4 בלט אחורי מרכזי ימני של הדיסקית שגורם ללחץ קל על קדמת השק הדורלי. C5C6 שינויים ניוונים של הדיסקית. בלא אנורלי דיפוזי קל שטוח ללא לחץ על השק הדורלי. הכאבים כאבי תופת ומוקרנים מאחורי הראש עצמות השכם צלעות, יד ימין.האם יתכן שכל עמוד השידרה כואב בגלל ממצא זה. קשה להתכופף, כאבים עמוד מותני ותחתון, קשה לשבת, קשה לישון על הגב. מה ניתן לעשות. והאם נדרש CT עמוד שירה גבי, מותני,עצם הזנב. מה עושם?

תבדק אצל רופא מנתח עמוד שדרה ותבצע MRI. אם זה לא לניתוח אז פיזיותרפיה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק