כאבים באגן וגב מותני

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

16/05/2014 | 09:40 | מאת: אלה

שלום רב אני סובלת מכאבים חזקים כמעט 5 חודשים באגן. בעכוז. בעצם הזנב ובשרירי תוסיק --לא יכולה ללכת 1.5 חודש הייתי במיטה--כי בשכיבה הקלה ומחמיר בישיבה והליכה. אחרי חודש וחצי התחתי ללכת והיה שיפור פתאומי ושוב אחרי חודש של רגיעה אני שוב במיטה--מאוד קשה לי ללכת עקב כאבים באגן וגב תחתון ועכוז. בישיבה והליכה --החמרה. אני עם מככי כאבים כל יום אופטולגין ולפעמים טרמודקס. וכבר הייתי פעם 1 במיון--מורפיום.אחרי בדיקות--אין חולשה נוירולוגית ושליטה בסדר על סורגים. פשוט יש לי כאבים שמקשים מאוד על הליכה. תוצאות MRI מותני(לא עשיתי MRI אגן) L3-L4+L5-S1--בלט דיסק דיפוזי ואינטרה פורמינלית עם סדק אנורלי אינטרה פורמינלי משמאל הגורם להצרת של פורמן הנוירלי משמאל +L4-L5--אותו דבר אבל עם סדק אינטרא פורמינלי דו צדדי הגורם להצרות פורמינות נוירליות. MRI צווארי C3-C6--בלט דיסק דיפוזי ואינטרה פורמינלית עם לחץ על השר הדורלי והצרות קלה של פורמינות נוירליות מ2 צדדים שאלה מה אפשרויות הטיפול--אני מאוד סובלת ומרותקת למיטה האם --נתוח אנדוסקופי--יכול להקל עלי ולהחזיר לי את החיים--האם אני מתאימה לניתוח תודה

בלי לראות את התמונות בעצמי לא אוכל להוסיף, הדו"ח לא נראה קריטי.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק