מבוי סתום!!!

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

14/05/2014 | 17:54 | מאת: סאמי יעקב

ד"ר שלום, בתאריך 7.7.2013 ביצעתי CT עקב כאבי גב והקרנה ברגל שמאל אזור הברך שהתבטאה בכאב עמום, נימול והכבדה מתמשכת, אובחן אצלי פריצת דיסק ב- L3-L4 ופלט דיסק קל ב- L4-L5,אחרי טיפולים משמרים שלא עזרו. בתאריך 10.11.2013 ביצעתי ניתוח דיסטומיה L3-L4 בבית חולים אסותא בהרצליה, היה שיפור מיידי בימים הראשונים ואז אותם סימפטומים שהיו לי לפני הניתוח הופיעו שוב אחרי הניתוח אבל בלי כאבי גב תחתון. עקב כך ביצעתי מאותה תקופה עד היום שני צילומי MRI מותני+גבי וצילום נירוגראפיה אשר אימתו שאין שום אלמנטים שלוחצים על שורש העצב בנוסף לבדיקת EMG שהינה תקינה ובדיקת דופלר ששללה קרישי דם ברגל. עד יום זה שום טיפול לא עזר כך שאין עדיין עדות למקור הבעיה. כיום אני מובטל עקב שישיבה יותר 15 דקות מפיקה תחושה של שריפה ברגל ועמידה מוסיפה לי כאבים בגב. לפני ואחרי הניתוח לא היו לי שום בעיות בלעמוד על קצוות האצבעות או כף הרגל בנוסף לא היו לי כאבים בלכופף את הברך בכל זווית שהיא. כאב " בכאב עמום, נימול והכבדה מתמשכת " בעתיד הקרוב אני הולך ל- MRI צווארי. האם יש בדיקות או צילומים שאוכל לבצע למטרת איבחון מקור הבעיה? האם ריבוי צילומי MRI עשוי להזיק לגוף בכלל ולגב בפרט? האם בעיות בעמוד שדרדה צווארי יכולים לתת סימפטומים שיש לי? איזה מין המלצות תוכל לתת לי על מנת להתקדם ולנסות לחזור לחיים "נורמלים"? תודה מראש לתמיכה שלך.

האם אתה נמצא במעקב אצל הרופא המנתח שלך? אם תרצה להגיע ליעוץ כדי שאוכל לראות את ההדמיות, אוכל לתת לך תשובה נבונה יותר.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק