אחרי שני ניתוחי עמוד שדרה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

08/05/2014 | 17:05 | מאת: דון

שלום. אשתי בת 55, לא מעשנת - חולה בסרטן ריאות + גרורות. כבר שנה וחצי עם טיפול ביולוגי. לאחרונה עברה שני ניתוחי עמוד שדרה עקב גרורות - בהפרש של חודש - האחד D3/4 לשחרור לחץ והשני בגב תחתון - שתי חוליות הוזרקו בחומר לחיזוק ושלישית תותב. אחרי חודש - הולכת יפה עם קביים ומתקדמת הבעיה היא הרגשת חגורת לחץ מתחת לחזה. כמו התכווצות שריר חזקה. התופעה נמשכת לזמן לא קבוע ואחר כך נעלמת. האם תופעה זו מוכרת ? האם היא אמורה להיחלש עם הזמן ? האם יש איזה טיפול שיכול להקל ? תודה רבה

נראה על פניו שקיבלה טיפול מצויין. התופעה ככל הנראה תשתפר. הידרותרפיה יכולה לעזור.

08/05/2014 | 21:10 | מאת: דון

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק