פריצת דיסק C4-5

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

29/04/2014 | 12:42 | מאת: אלי

שלום, באבחון שלך לאחר צפיה ב MRI, נמצא כי יש לי פריצת דיסק C4-5 לימין עם היצרות פורמינה, וכן בקע קטן לימין C5-6 ללא לחץ על החוט או פורמינה. (אני אמור לעבור ניתוח על ידך). לאחרונה אני מרגיש תחושה של תחילת הירדמות ברגל ימין, האם זה יכול להיות קשור לפריצה ב C4-5? אם לא, האם זה קשור לאבחון ב C5-6? וככלל מה המלצתך לטיפול בתחושת הירדמות ברגל?

שלום רב, מאחר ואלי זה שם נפוץ, לא יכולתי לעיין בתיקך. בכל מקרה ככל הנראה מדובר בבעיית גב תחתון. אם הנימול ימשיך, כדאי לבצע הדמייה גם לגב התחתון.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק