בדיקת CT עמוד שדרה מותני , ללא חומר ניגוד

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

07/04/2013 | 14:59 | מאת: גמאל

קטע מהתשובה לסיכום : בגובה L4-L5 בקע דיסק אחורי מרכזי שמאלי עם לחץ קשה על השק הדורלי ומלאות של הרצסים הלטרלים וכנראה לחץ על שורשים L5 ויותר משמאל . הצרות מה של תעלות השורש . בבקשה דוקטור במילים פשוטות מה זה אומר והאם זה מסוכן ואיך מטפלים אני לא מבין במונחים האלה .בבקשה תשובתך הברורה .

כמה כואב והיכן?

11/04/2013 | 12:13 | מאת: גמאח

הכאבים מתחלים בגב תחתון גם בשני צדדי האגן יורד לרגליים . הכאבים הכי עזים הם בעת ישיבה . פחות בהליכה ובשינה. הגבלה בתנעות למשל בהתקופפות

עלי לראות את התמונות

12/04/2013 | 13:16 | מאת: גמאל

ד" ר בבקשה אני ממתין לתשובתך. תגיד מה המצב ואיזי טיפול תמליץ

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק