עברתי ניתוח לקיבוע עמוד שדרה צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

29/12/2012 | 11:11 | מאת: נדב

בו הוסר חלק מעצם מהאגן לקיבוע לפני 8 שנים. כבר שנה אני סובל מכאבים עזים בצוואר, בצילום סי טי לא רואים סיבה לכאב. שאלותיי: 1. מה תפקיד הברזלים לאחר איחוי הקיבוע ? 2. האם יתכן והסרת הברזלים יגרמו ללחץ על הצוואר לרדת ? 3. במה צילום MRI יוסיף למציאת גורם הכאב ? 4. האם יתכן ויש מקום להתערבות כירוגית ? תודה על תשובה.

יש לבצע MRI ולבדוק אם לא צצה בעייה חדשה. אם לא יהיה לחץ על חוט השדרה או שורשים הטיפול יהיה במרפאת כאב. אני לא בטוח שהסרת הברזלים יעזרו, במקרה זה עדיף להתייעץ עם הרופא המנתח.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק