מקלעת ורידית ולידה - דחוף

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

20/12/2012 | 22:35 | מאת: נטע

יש לי צילום mri מלפני 12 שנה ובו ממצא של מקלעת ורידית מאחורי s1 אני בשבוע 23 להריון האם ניתן על סמך ה mri מלפני 12 שנה לקבוע אם אפשרי או מסוכן לקבל אפידורל בלידה ? האם המקלעת הורידית יכולה לגדול , לזוז או להעלם במשך השנים ? או שהיית ממליץ לעשות שוב mri ? האם זו בדיקה מותרת בהריון ?

1) האם האבחנה בטוחה? 2) לא נראה לי שתהיה בעייה לבצע אפידוראל L4-5 או גבוה יותר.לפני כן יש להראות את הבדיקה ולהתייעץ עם הרופא המרדים.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק