כאבים בגב תחתון לאחר 2 ניתוחים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

18/12/2012 | 13:06 | מאת: טטיאנה

שלום רב, אני בת 37, ב2010 ניתוח ראשון בחוליה l5-s1, לאחר שנה בדיוק ניתוח חוזר באותה חוליה. נכון להיום כאבים ממשיכים. בבדיקת איזוטופים קליטה מוגברת, בולטת יותר בהשוואה למיפוי קודם ( כלומר לפני ניתוח ראשון) בגוף חוליה s1, בפסטות דוצ של חוליה l5-s1 בעש צווארי עליון, בrt.acj ואי סדירות בקליטה בעש. בבדיקת st היצרות במרווח בינחולייתי. אני לא עובדת, כל מאמץ פיזי ( הליכה מעל חצי שעה או ישיבה, או עמידה ממושכת מכאיבה ומרדימה אצבעות ברגלי ימין. האם יש סוף לבעיות גב ותקווה לחזרה לחיים נורמליים? המון תודה על תשובתך.

שאלה מצויינת. לא בטוח שניתוח נוסף ישפר את המצב,מה גם שכנראה מדובר בקיבוע.כדאי שתשחיותמנעי מישיבה או הליכה ממושכת בשלב זה.

18/12/2012 | 22:28 | מאת: טטיאנה

דר נכבד, תרשה קודם כל להודות לך עבור תשובתך. אני מכירה מישהו שעבר אצלך לפני שנתיים ניתוח- וכמו חדש!!! תודה רבה על המלצותיך, הבעיה שאני חייבת לחזור לעבודה, אך בגלל מקבלות פיזיות לא מקבלים אותי. האם יש אפשרות להגיע ליעוץ ולהמשך הטיפול?

אין בעייה שתגיעי ליעוץ, תביאי את ה MRI איתך.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק