בלט דיסק מסויד

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

08/12/2012 | 23:23 | מאת: שמואל

לד"ר דוידוביץ שלום רב! אני בן 59.לאחרונה עקב כאבים ביד ימין עברתי CT.הובחנו לי 2 בלטים בצוואר. הבלט שגורם לי לכאב (ע"פי האורטופד) הינו ב-C3-C4 -בלט דיסק מסויד הגורם לחץ קל על השק התקאלי. שאלתי:במידה ויחמיר האם ניתן יהיה לנתח בשיטה אנדוסקופית את הבלט המסויד.

לא סביר שבלט ב C3-4 יגרום כאב ביד. תזדקק ל MRI כדי לחדד את האבחנה.

09/12/2012 | 23:02 | מאת: שמואל

ב-CT מצוין בלט שני c6-c7 פורמינלי ימני. אולי הוא הגורם לכאב. השאלה האם במקרה של החמרה ניתן לבצע ניתוח בגישה אנדוסקופית.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק