פריצת דיסק צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

07/12/2012 | 22:07 | מאת: גידעון

אובחן אצלי פריצת דיסק צווארי בחוליות C5-C6 . אני חש כאבים יום יומיים בצד ימין של הצוואר, בכתף ימין, כאבים לכיוון הזרוע והמרפק וגם לאיזור הגב מאחורי מפרקי הכתפיים, לעיתים כאבים חדים כשאני מבצע תנועות מסוימות עם הצוואר. לאחרונה אני חש כאבי ראש ( מיגרנות שנמשכות מס' ימים לעיתים ) עד כדי הקאות כתוצאה מכך. כדורים שונים למיגרנה וכאבים לא ממש עוזרים. שאלה 1: מצאתי קשר שכאבים אלה באים לאחר תנועות מסוימות שאני עושה , האם המגרנות קשורות בכך או שכדאי לעשות בירור אחר. שאלה 2: שמעתי על ניתוח לקיבוע חוליות אלה והוצאת הדיסק.מה יהיו המגבלות לאחר ניתוח , האם זה כרוך בכאב מתמשך שצפוי לאחר מכן ומה הסיכונים בניתוח? תודה.

1) ככל הנראה קשורות בכך. 2) כדאי שתפגשי עם מנתח שמבצע ניתוחים אילו לפרטים נוספים ואם בכלל ימליץ לך על ניתוח כזה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק