פריצת דיסק בגב תחתון ניתוח או שאיבת דיסק.

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

22/09/2011 | 18:33 | מאת: ישראלה

שלום רב אני בת 49 -לפני 10 שנים החלו כאבים בגב התחתון. בצילום CT שעברתי אז אובחן ספינל סטנוזיס ב L3-S1. -לפני 5 שנים היה לי התקף נוסף של כאבים טופלתי במשככי כאבים, זריקות ומנוחה והכאבים חלפו. -לפני כשנה החלו כאבים בגב התחתון ואחרי כ-3 חודשים גם תכיפות במתן שתן, טופלתי בכדורים נגד כאבים. לפני כ-3 חודשים – התקף חזק של כאבים – טופלתי בזריקות, בכדורים ובזריקת אפידורל אך ללא שיפור ניכר, כיום מוגבלת בעמידה ממושכת, ישיבה והליכה. הכאב לרוב בצד שמאל בגב התחתון ומקרין לרגל שמאל אחורית למעלה. להלן תוצאות בדיקת CT מחודש יולי 2011 "ניווני דיסק קשים ללא בלט משמעותי L4-5 , L5-S1. פריצת דיסק גדולה מדיו-לטרלית משמאל בגובה L3-4 הגורמת להצרות ספינלית קשה ביותר ולחץ במהלך של שורש השמאלי ". ניתנו לי שתי המלצות מפרופסורים מומחים שונים בתחום הגב. ההמלצות הן: • ניתוח DISCETOMY עקב תכיפות במתן שתן. • שאיבת דיסק רציתי לדעת באיזו דרך כדאי לבחור ומה הם הסיכונים. תודה על התייחסותך

22/09/2011 | 19:51 | מאת: ישראלה

תיקון הודעה קודמת * ניתנו לי המלצות משני פרופסרים שונים מומחים בתחום הגב -פרופסור אחד המליץ -ניתוח DISCETOMY עקב תכיפות במתן שתן. -פרופסור שני המליץ - שאיבת דיסק. תודה רבה

ניתוח דיסקטומי אנדוסקופי יכול לתת פתרון מצויין.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק