סנונית 4 להבים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

02/06/2011 | 14:19 | מאת: שלום חטיבה

בבדיקת MRI התגלו תוצאות הר"מ C3-C4 בלט דיסק עם מרכיב פורמינלי ימני בולט היצרות פורמינלית ימנית קשה אימפרסיה מתונה על שק התקלי. C4-C5 בקע דיסק על בסיס רחב פרה צנטרלי ימני. לחץ קשה על תעלה ספינלית. סימנים מיאלומלציה בתוך החוט. היצרות פורמינלית ימנית. C5-C6' C6-C7 בקע דיסק מרכזי אחורי על בסיס רחב. C7-D1 בקע דיסק פרצנטרלי ימני, לחץ עלשק התקלי ועל החוט. ממצא בעל סיגנל נמוך בכל רצפים בגוף חוליה C6 מימין, נראה כממצא סקלרוטי בCT עמוד שדרה צווארי קרוב לוודאי אי סיקלריטי. היצרות קשה של תעלת ספינלית צווארי. שינויים דגנרטיבים במפרקים פצטלים בכל הגבהים. 1. SEVERE CERVICAL SPINAL STENOSIS/ 2.בקעים דיסקלים C4-C5' C5-C6, C6-C7, C7-D1/ 3. מיאלומלציה בחוט השדרה בגובה C4-C5. השאלה מה הטיפול עלי לעבור ומה הדחיפות לטפל בדבר?

שלום רב, את זקוקה לניתוח בהקדם. ישנם מספר שיטות ניתוחיות ויתכן שגם בשיטה בה אני מנתח יכול לעזור, יש צורך להפגש ולראות את תמונות ה MRI

20/06/2011 | 15:25 | מאת: שלום חטיבה

ד"ר שלמה שלום רבת\, קבעתי פגישה ביום שישי,ולפני הגעתי רצוני לדעת אם הנך מנטח דרך כללית מושלם, ואם לא מה העלות של הניתוח?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק