פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

31/05/2011 | 18:51 | מאת: אמיר

יש לי פריצת דיסק ב -L23 עם הצרות חזקה וכן בלט דיסק ב - L45 עם לחץ חזק 2 הרגליים כואבות מאוד ללא כאבי גב וברגל אחת עקצוצים בכף הרגל האם מומלץ לנתח ואם כן האם השיטה שלך מתאימה והאם ניתן בניתוח אחד לכסות את כל הבעיות הנ"ל האם כדאי לנבות זריקת אפידורל לפני כן ואם כן בין אילו חוליות??

עלי לראות את ה MRI, יתכן ואחד הגבהים בלבד יספיק לך. כן, ניתן לנתח בשיטה האנדוסקופית. אתה יכול לנסות זריקה אפידוראלית ב 2 הגבהים L2-3 ו L4-5.

01/06/2011 | 17:49 | מאת: אמיר

השאלה אם אתה יכול בניתוח אחד עם חתך זעיר של 1 ס"מ לטפל בשתי הבעיות - פריצת הדיסק וכן הבלט והאם ניתן לעשות זאת ללא קיבוע

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק