עזרה דחופה בבקשה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

31/05/2011 | 10:46 | מאת: שלי

קיבלתי הבוקר את תוצאות הCT , אני מאושפזת כרגע ביוספטל ומתלבטת בין אפידורל או העברה למרכז לניתוח ולהלן התוצאות: L5 מיבנה גרמי תקין רוחב תקין של תעלות השידרה והפורמינות מודגמת פריצת דיסק גדולה מאד, אחורית מרכזית וצדדית שמאלית בעומק 12 מ"מ עם לחץ ניכר ביותר על השק התקאלי ועל השורש השמאלי. הפריצה נוגעת כמעט בדופן האחורית של התעלה הספינלית אני נאלצת להחליט בשעות הקרובות מה אני רוצה לעשות ואני ממש לא יודעת אשמח לעזרה מהירה בתודה מראש בת 35 וקצת מיואשת

31/05/2011 | 13:26 | מאת: תמיר

צר לי לשמוע..אך לדעתי תבקשי העברה לבילנסון..בפתח תקווה תבקשי ששלמה דוידוביץ ינתח אותך..הניתוח שלו הכי קל..ויעזור לך..

במידה ותגיעי בצורה מסודרת עם MRI אוכל לתכנן את הניתוח שלך בימים הקרובים. אם מצבך דחוף ואינך ניידת, כדאי שתעברי את הניתוח במקום קרוב.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק