כאבים ברגלים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

21/05/2011 | 18:56 | מאת: בולי

שלום רב אני סובל מזה כשנה בכאבים ברגלים כל פעם במקום אחר. יש לציין שכ20 שנה אני סובל מגב תחתון. אני עומד מכופף ליסט שמאל . אין לי כאבים בגב,רק ברגלים,כאשר לפעמים בזמן תנועה לא נכונה אני מרגיש שהגב עומד להיתפס. הכאב ברגלים הוא כאב של משיכה חזקה כאילו השריר נתפס,ואני מתעייף בזמן הליכה דבר שלא היה קיים אצלי. עשיתי דיקור ולא עזר,וכנ"ל פיזיותרפיה. אני שוקל לבקש מהרופא ניתוח,למרות פחדיי. יש לי השבוע בדיקת ct. האם הניתוח מסוכן?.ומה עלי לעשות. אני בן 58. תודה על התשובה.

שלום רב, אני מציע שתבצע גם MRI , יש סיכוי טוב שלא תצטרך ניתוח פתוח וניתוח אנדוסקופי יספיק, תוכל להגיע לבילינסון 03-9376666 (לקביעת תור לרפאה שלי) או לפרטי : 03-5117669 לבדיקת התאמה לניתוח אנדוסקופי.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק