טיפול בגלי רדיו במקום ניצוח האם זה אפקטיבי?

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

21/05/2011 | 13:38 | מאת: ליאן

כרגע יש חסימה מותנית בעמוד השדרה, ופריצת דיסק, הכאב מקרין לרגל כולה . עברה טיפולי אפידורל בגב, זריקות תחת רנטגן וכדורים. המצב לא השתפר. ציינת כי טיפול בגלי רדיו שורף את קצות העצב. האם זה לא מסוכן ? מה עם קרינה הגורמת לסרטן? כמה טיפולים צריך ומהו משך האפקטיביות של כל טיפול? אשמח אם תוכל לפרט איך גלי רדיו עוזרים ומהו התהליך. תודה מראש!

הטיפול בגלי רדיו עוזר בד"כ זמנית, ניתן לנסות טיפול אחד, לא מאמין שטיפול אחד יגרום לסרטן, מדובר בטיפול ממוקד.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק