חולשה ברגליים ובגוף

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

16/05/2011 | 06:01 | מאת: תמיר

בmri בלטי דיסק שהודגמה תעלה ברוחב תקין c6-7 c5 -c6 בליטות דיסק מרכזיות עם לחץ על השק הדורלי והיצרות תעלה.אין מוקדים מיאלופטייים.ולא קיימים מוקדים פולוגיים בחוט.אותות תקינים ממוח עצם חולייתי.השאלה..אם בגלל ההיצרות ארגיש חולשה גם ברגליים?אני מרגיש שהכוח שלי הוא לא אותו הכוח שהיה לי לפני כמה חודשיים..זה מטריד אותי..

יתכן והחולשה נגרמת מההצרות בצוואר. ממליץ על בדיקה בהקדם אצל רופא מנתח.

17/05/2011 | 07:36 | מאת: תמיר

היי תודה על תשובתך.הניתוח שלך מתאים להיצרות תעלה?או שפשוט אתה לא עושה ניתוחים כאלו מהפחד?כי זה מסוכן..

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק