תופעות שנוצרו לאחר הניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

16/05/2011 | 07:55 | מאת: נוימן אריה

לפני כמעט שלושה חודשים עברתי ניתוח בגב התחתון בl4 l5 פלוס קיבוע סבלתי מפריצת דיסק קשה והיצירות מלאה לפני הניתוח היו לי בעיות קשות בדרכי השטן לאחר הניתוח הכל חזר לקדמותו וההפרעות בשטן נעלמו לאחרונה לפני שבוע חזר הכל בגדול עם שרפות קשות בגב התחתון אחרי מתן שתן האם הניתוח יכול לגרום לתופעות מהסוג הזה אני במקביל עובר בדיקות אורולוגיות מעמיקות תודה מראש אריה

בנוסף לבדיקות האורולוגיות הייתי ממליץ על MRI חוזר לבחון את איזור הניתוח.

16/05/2011 | 22:31 | מאת: נוימן אריה

16/05/2011 | 22:38 | מאת: נוימן אריה

תודה על ההתייחסות שאלה נוספת האם אפשר לעשות צילום M.R.I במקרה שיש קיבוע

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק