פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

15/05/2011 | 21:47 | מאת: פרי

דר שלום בת 34 מדריכת כושר במקצועי שנים אני סובלת מהתקפים חזקים של כאבי גב תחתון לפני כחודשיים זכיתי לשדרוג של פריצת דיסק ממצאי סיטי:עמדה לורדוטית תקינהת l5-s1 מרווח בין חולייתי מוצר בקע אחורי מרכזי ופרה מידיאני שמאלי תלוחץ על השק התקלי ועל שורש העצב משמאל בתעלה, בשאר הגבהים לא ניראה לחץ על השק התיקלי הבעיה המרכזית שלי עכשיו שמאז שזה קרה וחלפו הכאבים שהגיעו ישר מהגהינום שאין לי תחושה בירך האחורית ובחלק הלטרלי של כף הרגל שמאל ומאז יש לי צליעה בולטת (אני מניחה שזה חולשה של שריר הגסטרוסינימוס כי בהתחלה גם לא יכלתי לעמוד על האצבעות) אני לוקחת חומצא אלפא ליפואית כבר עשרה ימים ללא שיפור אני מתעמלת רגיל במסגרת עבודתי ללא כאבים או הגבלה חוץ מתרגילי בטן מסוימים שידועים כבעייתים איך אני משקמת את ההליכה שלי??. מה זה השק התקלי? יש מצב שהעצבים מתו ואינם ניתנים לשיקום? איזה טיפולים מומלצים (לא לכאבים) לשיקום ההליכה בתודה מראש פרי

שלום רב, בשלב זה הייתי בוחן את האופצייה האנדוסקופית. יש לבצע MRI בדחיפות. לפי ה MRI ובדיקתך אוכל לנבא אם התערבות יכולה לשפר את הצליעה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק