בלטי דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

10/05/2011 | 06:30 | מאת: מיואש

לפני כמה חודשים נצפו בmri בלטי דיסק שהודגמה תעלה ברוחב תקין c6-7 c5 -c6 בליטות דיסק מרכזיות עם לחץ על השק הדורלי והיצרות תעלה.אין מוקדים מיאלופטייים.ולא קיימים מוקדים פולוגיים בחוט.אותות תקינים ממוח עצם חולייתי.מאז יש החמרה שמתבטא בכאב בגב.וכאבי ראש.קיבלתי ארקוססיה ל10 ימים הטבה ממשית.אך ביידים התחיל כאב להקרין לזרוע ומידי פעם האמצבעות נתפסות לי.יכול להיות שיש החמרה .האם הניתוח שלך יכול לעצור את החמרה?אני מאד מפחד מהשיתוק בניתוח.האם אוכל לשחק כדורגל אחרי הניתוח ולעבד רגיל?

לא ממהרים לניתוח. באופן כללי כדורגל כספורט, לא בריא לעמוד השדרה כדאי להחליף לספורט אחר (גם אם פחות תחרותי) כמו שחייה וסוגי התעמלות מתאימים. אם התלונות על היד ימשיכו, יש בהחלט צורך להבדק שוב.

10/05/2011 | 19:49 | מאת: מיואש

אך בכל זאת..אי חושב שיש החמרה כי שאני משתעל .אני מרגיש את כל השיעול לגב ולידיים.כמו..מכה חזקה ביידים.האורטופד אומר שזה לא אומר שצריך לנתח..אלא לתת לזמן כי אולי יש שם דלקת וארוקסיסיה התרופה עובדה שעזרה לי..הבעיה שאני עובד בהובלות.במשאית

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק