סיריניקס

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

09/05/2011 | 01:36 | מאת: ורד

שלום רב. מבקשת את עזרתכם בפענוח תוצאות mri: הרחבה ציסטית של החוט בגובה c6-7 במרכז החוט. נראה פס דקיק של חוט מסביב לציסטה, הממצא חשוד כסירינקס. אין האדרה חריגה. יתר חוט השדרה בגדר הנורמה. תודה רבה רבה מראש!!!

שלום, מדובר בחלל עם נוזל המצוי בתוך חוט השדרה שלך, ככל הנראה אין מדובר בגידול אך הדבר דורש מעקב, MRI נוסף בעוד כ 3 חודשים ואם אין שינוי (במידה ואין בעייה נוירולוגית) MRI נוסף שנה אחרי. בנוסף היה רצוי לבצע MRI של המוח בפעם הבאה.

09/05/2011 | 18:00 | מאת: ורד

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק