כאבי צואר וכתף

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

08/05/2011 | 19:40 | מאת: שירוש

הרגשתי כאבים חזקים בשכמה בצד ימין בעיקר ובצואר.הרופא נתן לי כדורי ביטרן והטיפול לא עזר. שלח אותי לרנטגן ע.ש צוארי וזה מה שרשום בממצאים: סיבת הפניה CERVICALGIA ממצאים: ע.ש צווארי(חזיתי וצדדי) ארטיפקטים בצילום AP – ייתכן שער מנח החוליות והמרווח הבין חוליתי תקינים אין עדות לצלע צוארית(לא ניתן לדון על מרכיב סחוסי) מה זה אומר?

יתכן ואתה חווה פריצת דיסק בעמוד השדרה הצווארי, לצילום אין משמעות. כדאי שתבדק אצל נוירולוג, במידה והבדיקה תקינה ניתן לחכות 3-4 שבועות ולטפל בביטרן. אם הכאב לא מתמתן בתקופה זו יש לבצע MRI עמוד שדרה צווארי.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק