שיטת מקנזי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

09/05/2011 | 16:11 | מאת: אני

שלום רב, בבדיקת MRI עולה כי יש לי בקע דיסקלי מרכזי בחוליות L5-S1 עם לחץ על שורש S1. אני סובלת מכאבי גב, נימול וחולשה לעיתים בשתי הרגליים אך בדר"כ יותר ברגל שמאל מזה שבעה חודשים. לאחרונה החמיר הכאב ויש יותר רגישות ברגל שמאל. לפני שאני פונה לאופציה ניתוחית אני רוצה למצות את האפשרויות האחרות. עשיתי סדרה ארוכה של טיפולים כירופרקטיים שלא כ"כ הועילו. רציתי לדעת האם פיזיוטרפיה בשיטת מקנזי יכולה להועיל וחשוב מכך האם יכולה להזיק. (כמובן שהמפגש הוא עם פיוטרפיסט שמתמחה בשיטת מקנזי. תודה רבה

עוד לא העמקתי בנושא הפיזיותרפיות השונות. בכל מקרה רצוי להתחיל במתינות ולעצור במידה ותהיה החמרה. אני מניח שתיידעי את המטפל במצבך על מנת שינקוט במידת הזהירות הראויה.

09/05/2011 | 19:47 | מאת: אני

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק