פתרון והשלכות..

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

16/04/2011 | 11:07 | מאת: עידן

ד"ר שלום, אני עוסק בספורט באופן יומיומי הכאב מופיע במצב סטטי, הייתי מעוניין למצוא פתרון לבעיה בהקדם וכמובן לדעת מה הן ההשלכות?, אני מתעורר משינה מכאב כבר תקופה ארוכה, ןלאחרונה ביצעתי CT וזו התוצאה. לטיפולך המסור אודה. "בגובה D3-4 מודגמת הסתיידות בשולי הליגמנום פלאבום השמאלי הגורמת ללחץ על השק הדוראלי. הנקב הבינחוילייתי השמאלי מוצר בגובה זה בגובה C4-5 הנקב הבינחולייתי הימני מוצר"

השלב הבא זה MRI. אם תרצה הפניה ממני אשצח לבדוק אותך ולהמליץ אם יהיה צורך.

19/04/2011 | 11:38 | מאת: עידן

ד"ר שלום, אני בן 28, קבעתי תור אלייך לתחילת מאי, כמו כן הייתי מעוניין להגיע מוקדם יותר שכן אני לא ישן מזה מס' חודשים שינה רציפה, רק לאחר אבחנה קישרתי להירדמות היד הנובעת מהבעיה, טרם חשבתי שזה נורמטיבי. בשבוע האחרון חש החמרה בכאב ואיני יכול לישון, גב, בטן ו/או על הצד. לטיפולך אודה. חג שמח,

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק