התקפים של הרגשת נימול בצד ימין

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

17/04/2011 | 22:51 | מאת: ניסן צור

שלום לפני כמה חודשים הרגשתי תחושת נימול חזקה במשך כמה ימים בכל צד ימין. הייתי מאושפז במחלקה נוירולוגית אך לא נמצא שום דבר. לאחר מכן, היתה תקופת רגיעה, אך לאחרונה שוב יש לי התקפים של כמה שניות, לעיתים מספר פעמים ביום ולעיתים פעם בכמה ימים. אני מאוד מוטרד, במיוחד שבכל הבדיקות שעברתי בבית-החולים לא נמצא דבר. מה זה יכול להיות? תודה רבה ניסן

יתכן והדבר קשור בבעיית אספקת דם למוח, לא תמיד מוצאים את הסיבה, בכל מקרה צורך מעקב נוירולוג.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק