היצרות תעלה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

14/04/2011 | 23:17 | מאת: גיורא

ד"ר שלמה שלום. אמי אישה בריאה בדרך כללת, בת 77 זה כשנתיים סובלת מבעיות גב שמקשות על התפקוד פיזי,קושי רב ללכת גם בעזרת עליכון, יש לציין שהיא עברה טיפול של שאיבת דיסק אך ללא השפעה חיובית, רופא אורטופד איבחן אחרי C.T היצרות תעלה קשה ל L3-4,L4-5 והמליץ על הניתוח, מה דעתך ומה אפשרויות,האם טיפול שלך יכול לעזור?

בהחלט, הטיפול שלי יכול לעזור, אשמח לפגוש אותה בבילינסון 03-9376666 עם טופס 17 או פרטי 03-5117669.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק