ניתוח נוקלאופלסטי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

12/04/2011 | 13:26 | מאת: שרית

ד"ר שלום רב האם ניתוח נוקלאופלסטי וניתוח צריבת דיסק זה אותו הדבר?? תוה רבה

בגדול כן

21/12/2011 | 02:32 | מאת: יוגב שושנה-רבקה

שלום רב! בני סובל מפריצת דיסק ב-L4, L5 ומומחה שצפה בדיסק ממליץ לו או ניתוח נוקליאופלסטי, או טיפול אצל כירופרקט, ספורט בשיטת פידלקרייס ופיזיוטרפיה. האופציה השנייה הוכיחה שההתקפים חוזרים. האם ניתוח נוקליאופלסטי ימנע לתמיד, ו/או להישנות התקפים תדיר? האם מבחינה סטטיסטית לאן נוטה העקומה? האם זה ממש ניתוח כירורגי, או חודרני? האם בהרדמה כללית, או בהרדמה מקומית? האם קיימים סיכויים לפגיעה מוטורית בעקבות? אודה על תשובה מהירה, הנושא לוחץ ולחוץ

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק