התיעצות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

04/04/2011 | 15:49 | מאת: שגית

בעקבות זרמים,עקצוצים ומעין הרדמויות בידיים וברגליים. ואפילו בצד אחד של הפנים שכמעט ונעלם.נשלחתי לmri: בגובה c4-5 מודגמים שינויים ניוונים אוונקוורטרלים דו צדדיים עם היצרות פורמינלית דו-צדדית יותר משמאל.מודגמים לחצים שורשים על השורשים c5 דו צדדית.אין עדות ללחץ על החוט. בגובה c5-6מודגם דיסק אוסאופיט פאראצנטרלי ימני עם אמפרסיה על החוט והיצרות פורמינליות דו צדדיות הנובעות מזיזים גרמיים עם לחץ שורשי על השורשים c6 דו צדדית. בגובה c6-7 מודגמים שינויים ניוונים אונקוורטברלים דו צדדיים עם היצרויות פורמינליות דו צדדיות ולחצים שורשיים על השורשים c7 דו-צדדית.אין עדות ללחץ על החוט בגובה זה. שאלותיי: 1. כירופרקט הציע פעולה עדינה בצוואר.לא התחלתי כי אני חוששת.למרות שזוהי הבחנתו לאחר mriוגם הוא ציין שאסור פעולה אגרסיבית.מהי דעתך?האם היית ממליץ לי? 2. אני מאוד חוששת מניתוח וחושבת שיש לעשות הכל פני. מהי דעתך במקרה שלי האם ניתוח זוהי האופציה היחידה או שתוכל להמליץ לי על טיפול אחר? 3. הכל קרה לי מיד אחרי שחזרתי מטיסה.האם יש קשר? אשמח לתשובות אמינות והוגנות

כדאי שתבואי להבדק אצלי, יתכן מאוד שהניתוח האנדוסקופי יהווה פיתרון טוב בשבילך.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק