כאבי גב תחתון עם הקרנה לעכוז מפשעות ולרגל שמאל

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

31/03/2011 | 21:46 | מאת: אירמה

שלום אני בת 43 בריאה בדר"כ,סובלת מכאבים עזים מזה 4 שב' עקב פריצת דיסק L5-S1 לוחץ על שורשי העצבים משמאל ובלט דיסק,L4-L5 C.T(מ2007) לציין שזה התקף שני מאז 3 שנים. לוקחת אנלגטיקה סביב השעוןללא שיפור משמעותי,ובשבוע האחרון לחץ בבטן תחתונה והרגשה שאני צריכה לשרותים.הופנתי לפיזיוטרפיה וCT חוזר,ואף הוצע ניתוח בגישה פתוחה במידה והמצב לא ישתפר האם ניתוח האנדוסקופי יכל להתאים לי?

הייתי מתחיל עם בדיקת MRI. אם יעברו עוד 4 שבועות ללא שיפור אשמח לראותך, יתכן וניתוח אנדוסקופי יכול לעזור.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק