בעיות בעמוד השדרה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

31/03/2011 | 20:44 | מאת: רועי

ד"ר שלמה שלום, אני חייל כבן 20 אני סובל מכאבי גב נוראיים כבר שבעה חודשים כולל הקרנה לרגליים בזמן התקפים של כאב. בct נראה בלט דיסק בL3-L4 בלט דיסק בL4-L5 ובלט דיסק בL5-LS1 בMRI נראו אותם ממצאים אך במקום בלט ישנו בקע בדיסק המרכזי אשר לוחץ מצד ימין L5-S1 בEMG נמצאה פגיעה שורשית בL4L5S1 מיותר לציין שהכאבים הם יומיומיים ובלתי נסבלים.הומלץ לי ע"י רופא לעשות ניצוח אך על ידי רופא אחר הומלץ לי להמשיך בפיזיוטרפיה למרות שהיא לא עוזרת כבר 7 חודשים. האם אתה ממליץ לי על ניתוח בעמוד השדרה או שאתה רואה פתרון אחר ע"פ הממצאים? אודה תשובתך, בברכה,

למרות שלנתח זה המקצוע שלי, ניתוח הוא תמיד האופציה האחרונה במיוחד למקרה כמו שלך. תנסה שחייה וירידה במשקל. אם תרצה אשמח לבדוק אותך.

01/04/2011 | 10:53 | מאת: רועי

ד"ר אשמח לבוא להתייעצות אצלך, כיצד ניתן לקבוע פגישה? משקלי הוא 77 ק"ג והגובה הוא 1.80מ' כך שמשקל הוא לא הבעיה בדיוק... מה גם שבעברי הייתי שחיין......

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק