שאלה לד"ר דוידוביץ הנכבד

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

31/03/2011 | 12:41 | מאת: צביה

שלום ראיתי במקרה או שלא במקרה ,את כתבת התחקיר שבגינה תבעת דיבה. אני לא שופטת ואיני רוצה להביע דעה, פרט לכך שזה אכן זה לא נשמע לי אתי כל כך,אבל אולי הם אמרו באמת את דעתם ללא אינטרס. ישראלים כמו ישראלים....בפוליטיקה, ברפואה ובכל מקום... בכל זאת לגבי השאלה העיקרית שעלתה לי אישית מהכתבה- התוכל להגיד לי מתי ניתוח מיועד רק לקיבוע "רגיל", ומתי ניתוח מיועד במיוחד לאנדסקופי ומתי לאחר(זעיר פולשני)? נניח שמדובר בבעיה הכי נפוצה בעמוד שדרה מותני:לחץ על העצבים לרגליים האם צברת בינתיים עובדות המעידות שהמתקפה הייתה די מגמתית ואינטרסנטית? האם אפשר לקבל למשל רשימה של עשרות/מאות אותם מטופלים שלך שמוכנים כן לדבר/לכתוב בשבחך? תודה ובכבוד רב

הכתבה מדברת בפני עצמה לא קשה להבין בין השורות. על פרטים נוספים תשמעי בזמן התנהלות המשפט. לגבי רשימת ממליצים אשמח לתת לך, רק אחרי שאבדוק אותך ואראה שאת מועמדת לניתוח, אין זה נהוג לחשוף פרטי מטופלים לכל דכפין. אם תדפדפי בפורום תראי מספר מטופלים אשר העידו על הניתוח.

17/04/2011 | 15:07 | מאת: אילן

אני מוכן לדבר ולהעיד בשבחו של ד"ר דוידוביץ [email protected]

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק