ההבדל בין סוגי ניתוחי גב?

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

31/03/2011 | 11:07 | מאת: יגאל

1.מה ההבדל העקרוני בין הנ"ל מכמה הבחינות העיקריות - אופן ביצוע,משך ביצוי, סיכוי ,סיכון, עלות, וכו'-באזורים המותנים L4-S1 באלט דיסק/פריצת דיסק, שגורם לפגיעה בהולכה העצבית לרגל וחולשה באופן מטריד ומעצבן את ל 2 הרגליים. 2.אנדסקופי- האמנם זה רק אתה ד"ר דוידוביץ ? מה % הצלחה שלך, וזעיר פולשני- איפה עושים ? בהנחה שמדובר ב קופ"ח כללית מושלם תודה

31/03/2011 | 11:10 | מאת: יגאל

דיסק שפוגע בעצב באזור הנ"ל. תודה. מסגרת פרטית או/ו במסגרת בי"ח בלינסון

1- כדאי שתעיין באתר שלי www.davidovich.co.il 2- אנדוסקופי זה לא רק אני, אני מנתח רק אנדוסקופי. ניתן לקבל טופס 17 לבילינסון ללא עלות מצדך. לקיצור תור בפרטי ניתן לבצע בהרצליה מדיקל בהשתתפות עצמית של כ 1800 ש"ח. אם יש ביטוח פרטי ההשתתפות יורדת ל 0.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק